Hallo,  ik ben Brecht Verduyn.
Ergens begin jaren ’90 wilde ik graag striptekenaar worden. 
Wijlen mijn vader vond echter dat ik met mijn aanleg beter eerst een ‘serieuze’ studierichting kon kiezen en zo besliste het lot dat ik me inschreef voor de studie van toegepaste economische wetenschappen.
Ik begon mijn professionele loopbaan bij een van de  ‘Big Four’-accountancykantoren, werkte vervolgens enkele jaren als analist bij een venture capital fonds en stond met de laarzen in de modder als controller in een retailketen en een mediabedrijf.
Begin 2008 kon ik niet langer weerstaan aan de lokroep van het ondernemerschap en besloot ik de sprong te wagen.  Ik stond achtereenvolgens mede aan de wieg van een contentmarketingbureau en een bedrijf dat rapportagesoftware voor KMO’s/MKB’s ontwikkelde.
Sinds 2020 ga ik door het leven als solo-entrepreneur en ligt mijn focus op mijn 'one man venture' studio, waar ik mijn analytische achtergrond en creatieve passie combineer met een flinke dosis ondernemerschap.

Sommige dagen ben ik actief als CFO, andere dagen als co-ondernemer of graficus/visual storyteller.  

Anno 2022 ben ik CFO/co-entrepreneur bij het Limburgse scale-up bedrijf B4Plastics.   Gebaseerd op het Cashkompas adviseer ik verder een beperkt aantal aantal KMO's.
Meer info vind je op Studio Verduyn of op mijn persoonlijke  linkedin pagina.
 
Back to Top